"mannerize" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

mannerize

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

sätt + -ize


Verb:

mannerize (tredje person singularis enkla nuvarande mannerizes, presens particip mannerizing, enkel förflutna och particip mannerized) (transitive) För att utföra eller producera enligt ett visst sätt eller stil. (Transitive, medicin) Att anta (ett beteende) som en manierism; att konvertera till en manierism. Oliver Sacks, uppvaknanden Hon upplever våldsamma enheter, men hon själv är "över" dem. Hennes påverkar aldrig neuroticized, som hennes tics aldrig mannerized.


Referens:

mannerize

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av mannerize. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 9 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av mannerize genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 142392 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor