"man med yxa" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

man med yxa

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Kallas så eftersom, medan de övriga tre kung kort vanligtvis avbildas med svärd, är kungen av diamanter avbildas med en yxa.


Synonymer:

kung av diamanter


Egennamn:

man med yxa (kortspel slang) kungen av diamanter i en kortlek 1989 13 februari Diana Muldaur som Dr. Katherine Pulaski "Mäta av en man", Star Trek: The Next Generation säsong 2 episod 9, 02:41: spelet är sju kort hög / låg med ett inköp på det sista kortet. Och bara för att göra det mer intressant, tar man med yxan alla.


Referens:

man with the ax

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av man med yxa. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 51 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av man med yxa genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 141936 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor