"än mindre" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

än mindre

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Verb:

att inte tala om (tredje person singular enkel närvarande låter ensam, presens particip låta ensam, enkel förflutna och particip tala) (transitive) att lämna ensam, låt vara; att sluta stör. Jag önskar att han skulle låta mig ensam så jag kunde få lite sömn.


Samband:

att inte tala om (idiomatiskt, negativ polaritet post) Mycket mindre; att inte tala om; används efter en negativ klausul att införa en annan, oftast bredare och viktigare klausul, vars negation antyds av negationen av den första. Han kunde inte koka vatten, för att inte tala förbereda en middag för åtta. (Idiomatiskt, positiv polaritet objekt, sällsynt) att inte tala om, liksom; används efter ett objekt, att införa en ytterligare punkt som följer av den första.


Referens:

let alone

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av än mindre. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 54 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av än mindre genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 134463 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor