"lag och ordning" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

lag och ordning

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

lag och ordning (uncountable) (daterat, 17th century) Principerna under vilka världen och dess komponenter fungerar. 1653, John Allington, Grand Conspiracy medlemmarna Mot Minde, sidan 13: Ty liksom i alla Monarchies, är det för lag och ordning av Gud allsmäktig att patienter får från, och inte ge åt deras Soveraigne Lawes 1659, William Ames , Innehållet i kristna religionen, sidan 135: är Men allt Evill straff påkommer från Evill av fel och denna Evill av fel från varelsen själv, bryter lag och ordning att Gud har satt till den. 1677, Theophilus Gale, Revisionshedningarna, eller en diskurs rör vid Original of Human, sidan 187: heller lag och ordning är överens i fram- och återgående namn bara, utan också i sina naturer. Därför Platon ofta useth dem promiskuöst en för den andra, och förenar dem som exegetic varje annan. Strikt tillämpning av lag, stadgar och sociala konventioner.


Referens:

law and order

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av lag och ordning. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 56 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av lag och ordning genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 133054 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor