"senast" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

senast

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

senaste (plural Latests) Den senaste sak, särskilt information eller nyheter. Har du hört det senaste? Vad är det senaste på demonstrationerna i New York? Har du träffat Janes senaste? Jag har hört att han är en hunk. 1926, George Gaylord Simpson, Léo F. Laporte redaktör, Simple nyfikenhet; brev från George Gaylord Simpson ..., publicerade 1987, sidan 29: Och som andra fruktlösa byggnaderna människans dessa bebodda för en kort utrymme ger ära till innehavaren av de mest ovanliga eller slående och sedan lämnas att smälta tillbaka till damm och vara glömt, eller ännu värre, att bli kuriosa i generationer med andra "Latests". 1979, Edward Digby Baltzell, Puritan Boston och Quaker Philadelphia, sidan 54: Det har ofta sagts att Philadelphia är staden Firsts, Boston av rekord, och New York av Latests.


Adjektiv:

Adjektiv senaste (inte jämförbara) superlativ form av sent: mest sen (nu sällsynt, poetisk) Slutligen final. 1590, Edmund Spenser, Faerien Queene, II.I: Whiles den sorgliga pang approching hon gör feele, / Brayes ut sin senaste andetag och vp hennes ögon doth Seele. Senaste. Här är de senaste nyheterna om olyckan.


Adverb:

Adverb senaste superlativ form av sent: mest sen senast. Slutföra XYZ uppgift senast idag 05:00. För exempel på denna term användning, se sidan citat.


Anagram:

lattes, taslet


Referens:

latest

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av senast. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 27 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av senast genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 4 Kategorier för detta ord. Detta är ord 132718 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor