"kin" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

kin

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

kin


Engelskt Uttal:

kin


Ändelse:


Etymologi

Av lågtyska ursprung; ge tyska -chen (lågtyska) - ken.


Definition

(.

En lilla suffix; som, mani; lamm.Substantiv:


Etymologi

(Gammal engelsk) kin, cun, (anglosaxiska) cynn anhöriga, slag, ras, folk; besläktad med cennan att avla, (nederländska) kunne kön, (Old Saxon) & (fornhögtyska) Kunni anhöriga, ras, (isländska) KYN (gotiska) kuni, tyska och (nederländska) slag ett barn, (latin) genus slag, ras, (latin) gignere att avla, (grekiska) januari att avla. Kind, Kung, Gender slag, Nation.


Definition

(Musik) En primitiv kinesiska instrument för cittra d, med från fem till tjugofem siden strängar. Riemann.Substantiv:


Definition

1. Förhållande, blodsband, eller affinitet; anslutning från födseln eller äktenskap; dred; nära anslutning eller allians, som av de som har gemensam härstamning.

2. släktingar, personer i samma familj eller ras. Den far, mor och bredvid. Dryden. Ni är, och så en vän till deras personer. Bacon.Adjektiv:


Definition

Av samma slag eller d; der. "Kin till g." (Shakespeare)Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av kin. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 38 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av kin genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 12 Kategorier för detta ord. Detta är ord 129365 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor