"k" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

k

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

k


Brev:


Definition

(K är från latin, som använde bokstaven men lite förutom i den tidiga perioden av språket. Det kom in i latin från grekiska, som fått det från en fenicisk källa, troligen vara egyptiska ,. Etymologically K är den ultimata ursprunget mest nästan relaterade till c, g, h (som se).

Obs: I många ord av en stavelse k används efter c, som i spricka, kontrollera, däck, det är nödvändigt att uppvisa en korrekt uttal i derivat, knäckt, kontrollerat, dekorerad, sprickbildning; eftersom utan det, c, innan vokaler e och jag skulle vara lät som s. Tidigare var k läggas till c i vissa ord latinskt ursprung, som i musick, Publick, republick; men nu är det utelämnas.

Obs: Se Guide till Uttal, §§ 240, 178, 179, 185.Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av k. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar k kan hittas nedan:

1.k
2.K
3.K ranson
4.ka
5.KAABA
6.kaalgat
7.Kaama
8.kaatialaite
9.kab
10.Kaba
11.kabaddi
12.Kabaka
13.kabal
14.Kabala
15.Kabana
16.kabaragoya
17.kabardinska
18.kabare
19.kabassou
20.kabba
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 6 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av k genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 127498 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor