"bara en minut" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

bara en minut

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

bara en andra Stanna där hålla på en minut vänta en minut


Substantiv:

bara en minut (phrasal substantiv) (bokstavligen) Endast en minut; en tidens gång 60 sekunder i varaktighet. (Idiomatiskt) En kort tid, typiskt någonstans från några sekunder till flera minuter eller mer. 1807, Charles Sedley, The LANDÅ föraren och hans hustru, sid 6: Hjälten i gräset accepterade denna satsning, och på den dag som fastställts, bara en minut före start, kvalificerade hans hingst att köra för handväskan.


Interjektion:

bara en minut (idiomatiskt) Stopp; vänta. Används för att indikera att talaren önskar föregående talare eller förfarandet för att stoppa så att han eller hon kan kommentera vad som sagts eller har hänt hittills. 1827, John Galt, Den sista av de lairds: eller, liv och åsikter Malaki Utskick ..., sidan 221: Miss Girzie på dessa ord startade, och sa, "Sir, sir, bara en minut." "Jag kan höra något mer," ropade jag; "Det är vanligt du tänker göra ett fynd med min vän ...


Referens:

just a minute

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av bara en minut. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 71 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av bara en minut genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 127386 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor