"djungeltelegraf" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

djungeltelegraf

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

(Kommunikation som används av primitiva kulturer): Bush Telegraph (skvaller): Bush Telegraph, vinranka, ryktet kvarn / ryktesspridning


Substantiv:

djungeltelegraf (plural djungeln telegraphs) (idiomatiskt) Ett system som används av primitiva kulturer i avlägsna tropiska regioner för kommunikation över långa avstånd, såsom trumljud eller ett relä löpare. 1958, "levande virus i djungeln," Times, 11 Aug .: Arbeta båda sidor av bäcken, fick de infödda hövdingar att passera ordet genom djungeltelegraf. (Idiomatiskt) En skvaller nätverk; ett informellt kommunikationssystem inom en grupp eller organisation. 2008, Lisa Marsh "" Hills "i tält," New York Post, 5 februari (hämtat September 19, 2008): Och djungeltelegraf vid Bryant Park lever med rykten om att visa största namn, Lauren Conrad, kommer att vara här vilken dag som helst.


Referens:

jungle telegraph

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av djungeltelegraf. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 36 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av djungeltelegraf genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 127240 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor