"djungel" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

djungel

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

jungle


Engelskt Uttal:

jun•gle


Substantiv:


Etymologi

Hindostanee Jangal öken, skog, djungel, Sanskrit ja öknen.


Definition

En tät tillväxt av sly, gräs, vass, vin, etc .; en nästan ogenomtränglig snår av träd, käppar, och reedy vegetation, som i Indien, Afrika, Australien och Brasilien. Djungler i Indien är av bambu, käppar och andra palmer, mycket svårt att tränga igenom. Balfour (Cyclopedia of India). Jungle bear (zoologi), den aswail eller lättja björn. - Jungle cat (zoologi), den chaus. - Jungle kranen (zoologi), den manliga av en djungelhönan. - Jungle höns. (Zoologi, a) Alla vilda arter av släktet Gallus, varav flera arter bebor Indien och de intilliggande öarna; som, den gaffel tailed djungelhönan (tysk varius) i Java, tyska Stanleyi av Ceylon, och tyska Bankiva i Indien.

Obs: Den senare, som liknar den inhemska Gamecock, är tänkt att vara en av de ursprungliga arterna från vilka tamhöns härrör. (B) En australisk grallatorial fågel (Megapodius gravhög), som är allierad med borsten kalkon, och liksom den senare, lägger sina ägg i högar av vegetabiliskt material, där de kläcktes av den värme som produceras genom nedbrytning.Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av djungel. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 34 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av djungel genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 5 Kategorier för detta ord. Detta är ord 127234 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor