"kliande avtryckarfinger" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

kliande avtryckarfinger

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

kliande avtryckarfinger (plural kliande avtryckarfingrar) avtryckarfingret av en person som ivrig att avfyra sitt vapen eller sannolikt kommer att göra så oväntat. 2006, Seth WB Folsom, Highway kriget, onumrerade sida, som nervositet som alla var, det fanns naturligtvis att bli en del kliande avtryckarfingrar, amerikanska och Kuwait. 2009, Steven D. Orr, The Perennial Wanderer, sid 379, resor på natten var förbjudet och uppriktigt sagt, ingen av oss verkade upprörd över detta som vi alla visste hur amerikanska trupper hade kliande avtryckarfingrar. 2010, Drew Ryan Maras, Open Your Eyes: Till 2012 and Beyond, sid 219, han och många andra som hade "kliande avtryckarfingrar" och som ville USA att komma i säng med krig mot kommunistiska Kuba och Sovjetunionen, kände förrådd eftersom JFK inte ge direkt luft makt eller stöd, lämnar höger bevingade exil att krossas av den kubanska armén. 2011, Thomas Thorn, fula berättelser, sid 242, då polisen tog sig till de övre nivåerna, de gjorde det med vapen dragna och kliande avtryckarfingrar i högsta hugg. (Idiomatiskt) Den metafor avtryckarfinger av en person med en tendens eller handlingsberedskap i hast eller utan vederlag; en tendens att så agera. Med tanke på någon avlägsen chans att skjuta ned en effektiv talesman för konservativa ekonomi som en hemlig fascist och torterare, även Nobelpristagare kan vi se, ge vika för ett kliande avtryckarfinger. 2002, Matthew W. Ragas, Bolivar J. Bueno, The Power of Cult Branding, sidan xii, De har alla en kliande avtryckarfinger när det gäller reklam. 2004, Michael J. Panzner, nya lagar för aktiemarknaden Jungle, onumrerade sida, Under dessa typer av omständigheter, spelare med betydande exponering, korta stopp, och kliande avtryckarfingrar kan hamna överreagerar på vad som egentligen är buller. 2008, Casey Sherman, Black Dragon, sid 168, titta på Afghanistan och Irak, är det vanligt att se att vår nuvarande president har en kliande avtryckarfinger.


Referens:

itchy trigger finger

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av kliande avtryckarfinger. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 45 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av kliande avtryckarfinger genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 124838 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor