"inclusivity" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

inclusivity

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

inclusive + -ity


Substantiv:

integrering (vanligtvis oräkneliga, plural inclusivities) (modeord, icke-standard) Delaktighet. 2001, Jörg Andriof, Malcolm McIntosh, Perspektiv på Corporate Citizen, är sidan 60 Samhällsansvar om anställda och intressenter integrering. Intressent integration kräver en långsiktig och kontinuerlig relation att vara 2002, David Theo Goldberg, oavsett ras staten, har sidan 256 moderna stater beställt och ordnade sina rasliga inclusivities om nödvändigheten av rasistiska exclusivities. 2003, Ian S. Markham, A teologi Engagement, sid 133 Dessa är de villkor som Gandhi föder Hindu integrering. Det är värt att stanna för att skilja Hindu integrering från Christian integrering. 2002, Louis Rosenfeld, Peter Morville, Informationsarkitektur för World Wide Web, sidan 66 Inom en enda organisation system, måste du balansera spänningen mellan exklusivitet och integrering.


Referens:

inclusivity

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av inclusivity. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 7 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av inclusivity genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 118039 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor