"Inklusive" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

Inklusive

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Verb:

inklusive Presens particip av inkludera.


Preposition:

inklusive sådant som, bland annat; införa en eller flera delar av gruppen eller ämne just nämnde. 2013 10 augusti "Kan Kina städa upp snabbt nog?", The Economist, volym 408, nummer 8848: Allt detta har lett till en explosion av protest över Kina, däribland bland en medelklass som har upptäckt nimbyism. Allt du behöver göra är att fylla i detaljerna, inklusive ditt namn och adress och det belopp du vill ge. (Sällsynt, kanske icke-standard) införa en ändlig klausul. 2006 27 mars John Whiting (Pricewaterhousecoopers LLC), transkriberas i budgeten för 2006: fjärde rapporten från session 2005-06, volym II, ISBN 978-0-215-02857-0, sidan 20: Jag har alltid hävdat att det är en som förtjänar en genomgripande översyn av politiken, som kan komma till alla typer av slutsatser, inklusive det som gör vad regeringen i dag vill det till.


Referens:

including

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av Inklusive. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 5 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av Inklusive genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 118026 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor