"i blinkning av ett öga" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

i blinkning av ett öga

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

PÅ ETT LITET KICK


Adverb:

Adverb i blinkning av ett öga (inte jämförbara) (idiomatiskt) momentant, extremt snabbt 1900, L. Frank Baum, Trollkarlen från Oz kapitel 23 "The Silver skor", sade bra häxan "har underbara krafter. Och en av de mest underliga saker om dem är att de kan bära dig till någon annan plats i världen i tre steg, och varje steg kommer att göras i blinkning av ett öga. Allt du behöver göra är att slå ihop klackarna tre gånger och kommandot skorna att bära dig vart du vill gå. "


Referens:

in the wink of an eye

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av i blinkning av ett öga. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 23 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av i blinkning av ett öga genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 117511 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor