"huff" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

huff

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

huff


Engelskt Uttal:

huff


Transitivt Verb:


Etymologi

ofullständig och particip huffed; presens particip och verbala substantiv Huffing. ; Konferera (gammal engelsk) Hoove att blåsa upp, blåsa; förmodligen imiterande ursprung.


Definition

[Ofullkomlig och particip huffed; presens particip och verbala substantiv Huffing.]

1. För att svälla; för att förstora; att blåsa upp; som, huffed upp med luft. Växte.

2. Att behandla med fräckhet och arrogans; att chide eller tillrätta med insolence; Hector; mobba. Du måste inte förutsätta att huff oss. Echard.

3. (Drag) att ta bort från brädet (pjäsen som kunde ha fångat en motstående pjäs). Se Huff , intransitivt verb 3.Intransitivt Verb:


Definition

1. För att förstora; svälla upp; som, bröd huffs.

2. För att rasa eller svälla med ilska, stolthet eller arrogans; att storma; ta illa. Detta meningslösa arrogant inbilskhet av deras gjort dem Huff på läran om omvändelse. Söder.

3. (Drag) för att avlägsna från styrelsen en man som kunde ha fångat en bit, men har inte gjort det; - Så kallade eftersom det var vana att blåsa på pjäsen.Substantiv:


Definition

1. En swell av plötslig ilska eller arrogans; ett anfall av besvikelse och retlighet eller ilska; en ilska. "Lämnat i ett huff." (Welsh) Irving.

2. En boaster; en svällde med en falsk uppfattning av hans eget värde eller betydelse. Oanständigt, grunt brained huffs gör ateism och förakt av religion enda märke ... av intelligens. Söder. Att ta Huff, ta illa. Cowper.Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av huff. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar huff kan hittas nedan:

1.huff
2.huffcap
3.Huffer
4.Huffie
5.huffily
6.huffiness
7.huffing
8.huffingly
9.huffish
10.huffy
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 18 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av huff genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 9 Kategorier för detta ord. Detta är ord 112190 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor