"horsetrader" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

horsetrader

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

horsetrader (plural horsetraders) (bokstavligen) En person som köper och säljer hästar, särskilt en som gör sådana transaktioner i en smart eller skicklig sätt. (Bildligt, i förlängningen) Den som är skicklig i transaktions eller förhandlings av något slag. 1937, "domarkåren: Sikt Poor," Time, 22 Feb .: De tre underordnade på som president Roosevelt beror vinna hans senaten segrar är majoritetsledare Joseph T. Robinson i Arkansas, tjuren-tonande, tung hårt styrt fält befälhavare; Pat Harrison of Mississippi, sluga utskott och garderob horsetrader; och James F. Byrnes of South Carolina.


Referens:

horsetrader

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av horsetrader. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar horsetrader kan hittas nedan:

1.hor
2.hora
3.hora
4.Hora av Babylon
5.hora bad
6.hora runt
7.hora ut
8.horace
9.Horal
10.horaly
11.Horarisk
12.horatian
13.Horatian
14.horatio
15.HORBOCK
16.horchata
17.hord
18.hordeaceous
19.hordeic
20.hordein
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 5 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av horsetrader genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 111495 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor