"horseskin" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

horseskin

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

häst + huden


Substantiv:

horseskin (kvantifierbart och oräkneliga, plural horseskins) Huden på en häst, eller läder som framställts därav. 1930, John Merrill, Martha Fleming, Play gör och spelar: den dramatiska impulsen och dess uppfostrande användning i elementära och gymnasiet, MacMillan, sidan 98: Den torkade horseskin gjordes av brunt Canton flanell och hölls på plats genom att kastas över en horisontell pinne. 1945, Petr K. Ignatov, anhängare av Kuban, Hutchinson & Co., sidan 148: Men vi kan inte bära dessa horseskin stövlar i regn och snö. Vi behöver regelbundna läder Stövlar. Dessutom är våra kläder mycket värre för slitage. Vi måste ge oss med nya kläder. 2000, Allison Lassieur, Den Nez Perce stammen, sidan 13: De gjorde dessa fina beläggningar från buckskins, horseskins och cornhusks.


Referens:

horseskin

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av horseskin. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar horseskin kan hittas nedan:

1.hor
2.hora
3.hora
4.Hora av Babylon
5.hora bad
6.hora runt
7.hora ut
8.horace
9.Horal
10.horaly
11.Horarisk
12.horatian
13.Horatian
14.horatio
15.HORBOCK
16.horchata
17.hord
18.hordeaceous
19.hordeic
20.hordein
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 8 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av horseskin genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 111492 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor