"hippopotomonstrosesquipedalian" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

hippopotomonstrosesquipedalian

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Etymologi En förlängning av sesquipedalian med användning av en modifierad form av flodhäst och latin monstrum; förlängningarna nästan säkert valts med avsikt att göra den nya konstruktionen autological.


Adjektiv:

Adjektiv hippopotomonstrosesquipedalian (jämförande mer hippopotomonstrosesquipedalian, superlativ mest hippopotomonstrosesquipedalian) Av eller som hänför sig till extremt långa ord. 1997, Steven George Krantz, en primer för matematisk skrift att hänge sig åt hippopotomonstrosesquipedalian UNDANFLYKT är inte att visa din lärdom: snarare är det att vara ytlig. 2005, Greg Vaughn, Fred Holmes, brev från pappa och när det gäller språk, korta, enkla ord ofta har mer effekt och kraft än multisyllabic, hippopotomonstrosesquipedalian sådana. 2006, Richard Lederer, Word Wizard: Super Bloopers, Rich reflexioner, och andra former av Word magi ... en fyrtiofem bokstäver hippopotomonstrosesquipedalian ordet för svart lungsjukdom.


Referens:

hippopotomonstrosesquipedalian

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av hippopotomonstrosesquipedalian. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar hippopotomonstrosesquipedalian kan hittas nedan:

1.hip
2.hip check
3.hip hastighet
4.hip lås
5.hip träd
6.hip-tak
7.HIPAA
8.hipdom
9.hipe
10.hiphalt
11.hiphop
12.hiphugger
13.hiphuggers
14.hipless
15.hiplessness
16.hiplike
17.hiply
18.hipness
19.hippa
20.Hipparchus
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 5 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av hippopotomonstrosesquipedalian genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 109463 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor