"hippiemobile" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

hippiemobile

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

hippiemobile (plural hippiemobiles) (slang) Ett fordon som används, eller underförstått att användas, av hippies. 1993, William S. Burroughs, Esquire, volym 120, sidan 78, Den hippie inte bär några skor. Januari Boston och han är i sandaler, stå där skriker "Titta vad hon gjorde! Titta vad galen jävla tiken gjorde! "--like Det var ett nöje att riskera decapitating själv genom att smälla genom hippiemobile. 2003, juni Marshall, Booby Trapped: Män Akta! Den smutsiga sju systrar: En Dating Guide for the 21st Century, sid 153, kan hon säga att hon är en pacifist, men om du ifrågasätter hennes saftig visdom att hon låter som en bildekal på en hippiemobile kommer hon att slå på dig med ilska av en PMS-queen drivs av nitro. 2011, Jaye Wells, rödhårig styvbarn, onumrerade sida, ingen självrespekt vampyr skulle välja att åka runt i den hippiemobile. Speciellt en med en registreringsskylt läsning "FLWRPWR."


Referens:

hippiemobile

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av hippiemobile. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar hippiemobile kan hittas nedan:

1.hip
2.hip check
3.hip hastighet
4.hip lås
5.hip träd
6.hip-tak
7.HIPAA
8.hipdom
9.hipe
10.hiphalt
11.hiphop
12.hiphugger
13.hiphuggers
14.hipless
15.hiplessness
16.hiplike
17.hiply
18.hipness
19.hippa
20.Hipparchus
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 7 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av hippiemobile genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 109418 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor