"henchwench" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

henchwench

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

henchwench (plural henchwenches) (vanligtvis humoristiska) En kvinnlig handgången; en henchwoman. 1939, James Joyce, Finnegans Wake och att henchwench vad hoppade den dunneth det Duft den. Juli 22, 2007, "kasta skuggor", en söt kyss av Poison Begreppet hon är en ecoterrorist som kanske eller kanske inte länge för Harley Quinn, Joker s henchwench, är ren animerad bliss. 11 juli 2007, "Läsa för nöjes skull Onsdag: Dickens, och den gamla Curiousity Shop", The Paper Chase Istället våra intressanta karaktärer är otäck liten skurk, Quilp hans henchwench Sally Brass (en otäck, liggande, gripa kvinna), Dick Swiveller och en tjänare karaktär Swiveller kallar "markis."


Referens:

henchwench

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av henchwench. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 13 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av henchwench genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 107574 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor