"hench" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

hench

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Relaterat till hantlangare ( "trogen anhängare, supporter, brudgum"); kanske en back-formation från det ordet.


Synonymer:

buff


Substantiv:

hench (plural henches) (arkitektur) Den smala sidan av skorstenen, en höft. (Arkitektur) Den sida av en båge från den översta delen (krona) till den nedersta delen (impost).


Verb:

hench (tredje person singular enkla nuvarande henches, presens particip henching, enkel tidigare och particip henched) (komiker) Att vara en hantlangare eller henchwoman, vanligtvis en super.


Adjektiv:

Adjektiv hench (jämförande mer hench, superlativ mest hench) (UK, slang) Stor, stark och muskulös. Han är väl hench. Det är en allvarligt hench dörrvakt.


Referens:

hench

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av hench. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 21 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av hench genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 5 Kategorier för detta ord. Detta är ord 107570 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor