"henceforwards" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

henceforwards

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adverb:

Adverb henceforwards (jämförande fler henceforwards, superlativ flesta henceforwards) (ålderdomligt) hädanefter, från denna punkt och framåt. 1916, Fedor Jagor; Tomas de Comyn; Chas. Wilkes; Rudolf Virchow, fd Filippinerna thru utländska ögon. Tiden har kommit när denna kamp mellan plikt och smutsig intresse borde sluta, och därför liksom upplyst politik, kräver att vår lagstiftning på detta område bör reformeras, så att den muskotblomma rättvisa, i stället för att prostituerade på jakt efter vinning, kan henceforwards vara helt användas i stöd av eget kapital och skydd av samhället.


Referens:

henceforwards

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av henceforwards. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 16 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av henceforwards genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 107569 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor