"hjärtan och sinnen" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

hjärtan och sinnen

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

hjärtan och sinnen (plural only) Människors privata känslor, nu särskilt de av en lokalbefolkningen mot en invaderande eller ockupera militära medel. 1990, Peter Hopkirk, The Great Game, Folio Society 2010, s. 211: Som erfarna politiska tjänstemän, bör Sir William Macnaghten och Sir Alexander Burnes ha varit medveten om vad som pågick i afghanska hjärtan och sinnen, men relationerna mellan de två män hade blivit svårt ansträngd. 2006, Will Fowler, Storbritanniens Secret War: Den indonesiska Konfrontation 1962-1966, Osprey Publishing, s. 15: bortsett från väg patruller de arbetade med infanteri och SAS, patrullerade floder i kanoter, och genomförs hjärtan och sinnen program i byarna. 2012, Ghaith Abdul-Ahad, The Guardian, 30 Apr 2012: Till skillnad från i Somalia, Irak och Afghanistan, i Jemen de försöker genomföra sharia genom att vinna över hjärtan och sinnen folket.


Referens:

hearts and minds

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av hjärtan och sinnen. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 8 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av hjärtan och sinnen genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 106523 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor