"grace note" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

grace note

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

grace anmärkning (plural prydnadsnoter) (musik) En musikalisk anteckning i mindre tryck, med eller utan ett snedstreck genom det, för att indikera att dess not värde inte räknas som en del av den totala tiden värdet av åtgärden. (bildligt) Oro för underordnad betydelse för det som är av primärt intresse. I planeringen en bankett, kan man överväga beslutet av färgen på servetter som används för att vara en nåd anteckning i samband med att avgöra vilka kurser som skulle erbjudas på menyn.


Referens:

grace note

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av grace note. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 78 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av grace note genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 100858 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor