"föda" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

föda

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Verb:

föda (tredje person singular enkel närvarande föder, presens particip förlossningen, enkel förflutna födde, particip fött) (intransitivt av viviparous djur) för att frigöra levande avkomma från kroppen i miljön Det var tydligt att hon var på väg att föda. (Intransitivt, med till av viviparous djur) att bli den kvinnliga överordnade. Hon födde en vacker flicka. (Intransitivt, bildligt, oftast med till) att bli en källa till. Einstein födde en berömd ekvation som rör energi till massa.


Referens:

give birth

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av föda. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 79 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av föda genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 98217 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor