"gippo" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

gippo

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

En förändring av zigenare, som i sin tur en förändring av egyptisk.


Substantiv:

gippo (plural gippos eller gippoes) (UK, offensiv, slang) A Gypsy. (UK, offensiv, slang, sällsynt) En egyptisk. gravy 2006, George H. Coward, Coward krig: Han hade sin "middag" i sin matsal och placerade den på marken för att gå och "tigga" en bit bröd för att hjälpa "fylla upp", och så snart han vände tillbaka en hund gick in på dörren till ladan, där vi var "in residence" som man säger "högre upp", och började läppning upp några av de "gippo", av vilken nämnda middag bestod. 2006, Mildred Joan tulpan, Mina erfarenheter som en VAD sjuksköterska: De alltid ber om "mer gippo" (sås) som vi fick för dem om vi kunde.


Referens:

gippo

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av gippo. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar gippo kan hittas nedan:

1.GIP
2.gipoun
3.gipp
4.gippo
5.gips
6.gips av Paris
7.gipser
8.gipsire
9.gipsskivor
10.gipsvägg
11.gipsy moth
12.gipsyish
13.gipsyism
14.gipsylike
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 17 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av gippo genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 98072 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor