"genderfree" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

genderfree

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adjektiv:

Adjektiv genderfree (jämförande mer genderfree, superlativ mest genderfree) Alternative spelling of kön fritt. 1993, abstraherar Disputation internationellt: Humaniora och samhällsvetenskap, som produceras av University Microfilms International, sid 2173: Ruddick konstruktioner fostra som genderfree praxis enligt PCT att skilja från tidigare konton mothering. 2000, Suzette Haden Elgin, Språket viktigt, sidan 60: Så "Guds söner" bli "Guds barn" och "mänskligheten" blir "mänskligheten"; en ändlös rad av "han" och "honom" och "hans" och "själv" produkter hanteras genom att göra verb plural där det är möjligt, så att genderfree "de" och "dem" och "deras" och "sig själva" kan användas i stället. 2001, utgiven av James P. Sterba, sociala och politiska filosofi: samtida perspektiv, sidan 153: Mer konkret, i hans genderfree samhället - påminner om Lake Wobegon - såväl kvinnor som män skulle vara oberoende, avgörande och stark, och män som liksom kvinnor skulle vara kooperativ, öppen och vårda (om inte snygg).


Referens:

genderfree

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av genderfree. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 34 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av genderfree genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 96434 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor