"galleried" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

galleried

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adjektiv:

Adjektiv galleried (jämförande mer galleried, superlative mest galleried) Att ha ett galleri struktur, i synnerhet i form av en täckt passage stöds av kolumner eller valv. 1898, Winston Churchill, kapitel 5, Celebrity: Men fröken Thorn lättad situationen genom att skratta högt,. Vi började att berätta för henne om Mohair och Cotillon, och vår observationspunkt från den florentinska galleried veranda, och hon insisterade hon skulle ansluta sig till oss där. 1917, James A. Cooper, kapten Abe, Storekeeper: Halvvägs nerför backen, precis utanför First Church och postkontor, var vandring, galleried gamla strukturen tvärs över vilka och hög enligt dess takfoten, var målat namnet "Cardhaven Inn."


Referens:

galleried

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av galleried. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 7 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av galleried genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 94964 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor