"brandbil röd" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

brandbil röd

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

brandbil röd (plural brandmotor röda) En klarröd färg som vanligtvis används på brandbilar 2006, Fråga Mi-ling !: När du vill att sanningen om tapetsering, av Mi-Ling sten Poole, s.2 Eldstaden är för närvarande målade brand motor röd med en högblank finish. Vi vill tona ner det till en mer naturlig look. brandbil röd färg:


Adjektiv:

Adjektiv brandbil röd (jämförande mer brandbil röd, superlativ mest brandbil röd) En klarröd färg som vanligtvis används på brandbilar


Referens:

fire engine red

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av brandbil röd. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 23 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av brandbil röd genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 88169 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor