"zonen" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

zonen

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

zonen (plural zoner) Ett geografiskt område där en del sanktions myndighet förbjuder specifika aktiviteter, se även begränsat område. 2003, Jean-Pierre Rosen, Alfred Strohmeier, Pålitlig Software Technologies-Ada-Europe 2003, sidan 371 Även om säkerhetszon runt varje testfall är densamma för alla ingångar, området för varje zon minskar med successiva försök. 2005, John Uhr, Villkor rankade: argument än etik i australiska regeringen, sid 169 Den 7 april, förklarade Storbritannien en maritim zonen (senare uppgraderas till en total zonen den 28 april) av 200 nautiska miles runt öarna. 2007, Phil Hughes, Ed Ferrett, Introduktion till hälsa och säkerhet i Construction, sid 165 Om rivningen är att använda sprängämnen, en zonen måste fastställas på ett avstånd från och omger strukturen.


Referens:

exclusion zone

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av zonen. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 42 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av zonen genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 82959 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor