"evolutionarily" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

evolutionarily

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

evolutionära + -ly


Adverb:

Adverb evolutionärt (jämförande mer evolutionärt, framstående mest evolutionärt) I ett evolutionärt sätt. (Domän) Ur evolutionen. 1998, Larry Samuelson, Evolutionary Spel och jämvikt Selection Det grundläggande hjälpmedel för arbete i evolutionär spelteori är begreppet en evolutionärt stabil strategi (ESS). 2003, Gilles Fauconnier, Mark Turner, vårt sätt att tänka: Conceptual Blandning och Minds dolda Komplexiteten, det är en vanligt i psykologi att högre djur evolutionärt utrustade för att känna igen olika ansiktsuttryck, ställningar, gester och rösttoner som indikerar framtida beteende. 2008, Anthony Walsh, Kevin M.Beaver (redaktörer), Biosocial Criminology: New Directions i teori och forskning, tredje, mer intelligenta individer stanna friskare och lever längre än mindre intelligenta individer möjligen eftersom de är bättre på att känna igen och effektivt hantera evolutionärt nya hot och faror för hälsa i det moderna samhället.


Referens:

evolutionarily

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av evolutionarily. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 19 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av evolutionarily genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 82589 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor