"kuvert" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

kuvert

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

envelope


Engelskt Uttal:

en•vel•ope


Substantiv:


Etymologi

(Franska) enveloppe.


Definition

1. Det som omsluter, sveper upp, omsluter eller omger; ett omslag; en inclosing lock; speciellt, kåpan eller täckblad av ett dokument, som av ett brev.

2. (astronomi) Den dunkla övertäckning av huvudet eller kärnan i en komet; - Även kallad koma.

3. (Berikning) Ett arbete av jord, i form av en enda bröstvärn eller av en liten vall. Det är ibland upp i diket och ibland bortom det. Wilhelm.

4. (geometri) en kurva eller yta som tangerar varje medlem av ett system med kurvor eller ytor, form och läge av medlemmarna i systemet tillåts variera beroende på någon kontinuerlig lag. Således är varje kurva kuvertet av dess tangenter. tänja på gränserna. Det används för att hänvisa till det maximala prestanda finns på det aktuella läget för tekniken, och därför hänför sig till en klass av maskiner i allmänhet, inte en specifik maskin. driva kuvertet Öka förmågan hos någon typ av maskin eller ett system; - Vanligen genom den tekniska utvecklingen.
Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av kuvert. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar kuvert kan hittas nedan:

1.Kuvasz
2.kuvert
3.kuvertavgift
4.kuvertväska
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 14 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av kuvert genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 5 Kategorier för detta ord. Detta är ord 79438 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor