"känslomässigt" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

känslomässigt

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

emotionell + -ly


Adverb:

Adverb emotionellt (jämförande mer emotionellt, superlative mest känslomässigt) I ett känslomässigt sätt; visa känslor. 2012 mars-april, Jan Sapp, "Race Kom", American Scientist, volym 100, nr 2, sid 164: Få begrepp som känslomässigt laddade som ras. Ordet frammanar en blandning av föreningar-kultur, etnicitet, genetik, underkuvande, utslagning och förföljelse. Men är den tragiska historien om arbetet med att definiera grupper av människor av ras verkligen en fråga om missbruk av vetenskap, missbruk av en giltig biologiskt koncept? Beträffande känslor. Fysiskt var det lätt, men känslomässigt var det svåraste jag någonsin gjort.


Referens:

emotionally

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av känslomässigt. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar känslomässigt kan hittas nedan:

1.käbbla
2.käck
3.käft
4.käftar
5.käftar liv
6.käften
7.käften butiken
8.kägel ut
9.kägel-dog
10.kägelbana
11.kägla
12.käglor
13.käk
14.käk- och mandibular
15.käk- och palatine
16.käkar
17.käkben
18.käke
19.käke bort
20.käke-fall
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 8 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av känslomässigt genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 77535 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor