"dra in" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

dra in

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

embroil


Engelskt Uttal:

em•broil


Transitivt Verb:


Etymologi

ofullständig och particip indragen; presens particip och verbal substantiv Embroiling, (franska) embrouiller. prefix sysselsatt ((latin) i) + Brouiller. Se 1st Halstra, och ger virrvarr.


Definition

1. Att kasta i förvirring eller uppståndelse genom påståendet eller oenighet; att trassla i en halstra eller gräl; att göra förvirrad; att distrahera; att engagera sig i svårigheter genom splittring eller stridigheter. Den kungliga hus indragen i ett inbördeskrig. Dryden.

2. För att implicerade i förvirring; att komplicera; att virrvarr. De kristna antikviteter i Rom ... är så indragen med Addison.Substantiv:


Definition

Se FÖRVECKLING .Synonymer:

förbrylla


trassla in


distrahera


störa


oordning


problem


blanda in


commingle


Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av dra in. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 8 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av dra in genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 16 Kategorier för detta ord. Detta är ord 77279 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor