"välja bort" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

välja bort

" betyder  



      
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Från de- + väljer.


Verb:

avmarkera (tredje person singular enkla nuvarande avmarkerar, presens particip Välja bort, enkel förflutna och particip avmarkerat) För att inte välja; att utesluta urvals. (UK, politik) för att avvisa (en MP) som valkrets kandidat vid ett kommande val. 2007: En nyligen avmarkerat Sinn Féin montering medlem, Davy Hyland i Newry och Armagh, redan har lämna partiet i protest. - The Guardian 5 januari 2007, s. 3


Anagram:

vald


Referens:

deselect

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!







AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av välja bort. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 7 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av välja bort genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 64336 i vår ordlista.




Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor