"yttersta för" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

yttersta för

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

yttersta för (uncountable) ens bästa insats. 1991: Cathy Cash Spellman, måla vinden, sidan 148: ". Fancy gjorde sitt yttersta för att dra sin egen åra och pojkarna snubbla över själva att behandla henne som en dam"


Adjektiv:

Adjektiv yttersta för superlativ form av damned: mest förbannat Överraskande, anmärkningsvärt, fantastiskt. 1900: Phillip Gardner, någon att krypa tillbaka till sidan 107: "... Och yttersta för sak hände jag drömde, men i min dröm jag drömmer Det var yttersta för saken, verkligen"


Anagram:

demandest


Referens:

damnedest

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av yttersta för. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 47 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av yttersta för genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 59865 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor