"trottoarkant" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

trottoarkant

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

curb


Engelskt Uttal:

curb


Substantiv:


Etymologi

ofullständig och particip Curbed (krbd); presens particip och verbal substantiv Curbing, (franska) courber att böja, kurva, (latin) curvare, från curvus böjd, krökt. Konferera (grekiska) kurva.


Definition

(KRB),Transitivt Verb:


Definition

1. För att böja eller kurva (föråldrade) Crooked och bromsas linjer. Holland.

2. För att styra och hantera, eller begränsa, som med en trottoarkant, att böja till en vilja; ämne, att dämpa; att hålla tillbaka; att begränsa; att hålla i schack. Del svinga sina vapen, en del bromsa skummande springare. Milton. Där kläm vill ska curbthy ​​varma önskningar. Tidigare.

3. Om du vill lämna Wich en trottoarkant, som en brunn; också, att hålla med en trottoarkant, som en bank på jorden.Intransitivt Verb:


Definition

Att böja; att huka; att krypa. (Föråldrad) Dygd själv vice måste förlåta början, ja, bromsa och uppvakta för att få göra honom gott. (Shakespeare)Substantiv:


Definition

1. Det som curbs, hindrar eller dämpar; en check eller hindbrance; särskilt, varvid en kedja eller rem fäst vid den övre delen av grenarna i en bit, och i stånd att dras tätt mot den undre käften av hästen. Den som före sprang i betesmarker vilda Kände styva curb kontrollera sina arga käkar. Drayton. Av dessa män, religion, som bör vara Kantsten är gjort sporre tyranni. Denham.

2. (Architecture) En samling av tre eller flera stycken av trä, eller ett metallelement, som bildar en ram runt en öppning, och tjänar till att bibehålla integriteten hos denna öppning; också, en ring av sten tjänar ett liknande syfte, såsom vid ögat av en kupol.

3. En ram eller vägg runt mynningen av en brunn; också, till en ram inuti en brunn förhindra jordsgrottkrypning.

4. En trottoarkant.

5. (farrieryen) En svullnad på den bakre delen av det bakre benet av en häst, precis bakom den lägsta delen av hasleden, i allmänhet orsakar hälta. James Law. bit, en styv bit med grenar av vilken hävstångs erhålls på käftar häst. Riddare. - stift (Horology), stiften på regulatorn som hämmar den spiralfjäder. - Platta (Architecture), en platta tjänar syftet med en trottoarkant. - Deck trottoarkant. Se Deck .Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av trottoarkant. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar trottoarkant kan hittas nedan:

1.tro
2.TRO
3.tro healer
4.tro kommer att flytta berg
5.tro mig
6.tro på
7.troak
8.troaking
9.Troas
10.troat
11.Trobriander
12.Trocha
13.trochaical
14.trochal
15.trochanter
16.trochanteric
17.trochantine
18.trochar
19.troche
20.trochil
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 62 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av trottoarkant genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 11 Kategorier för detta ord. Detta är ord 57936 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor