"kår" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

kår

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

corps


Engelskt Uttal:

corps


Substantiv:


Etymologi

(Franska), från (latin) corpus kropp. Se Corpse .; (Franska), huskroppen, huvudmassan av en byggnad, anses bortsett från dess vingar. - Diplomatique (k, (franska), diplomat kroppen, kroppen av ministrar eller sändebud är ackrediterad en regering.


Definition

(Kr, KRZ)Subst / Singular / Plural:


Definition

1. Den mänskliga kroppen, levande eller döda. (Föråldrad) Se e, 1. Med vilken farkosten i min kår, cometh det [börjar] och där. Piers Plowman.

2. En kropp av män; synnerhet, en organiserad uppdelning av det militära etablissemanget; som, den marina kåren; kåren av topografiska ingenjörer; specifikt, en armékårer. En kår som arbetar med en armé ska bestå av tre divisioner av linjen, en brigad av artilleri, och ett regemente kavalleri. Gen. Upton (United States taktik.)

3. Ett organ eller kod av lagar. (Föråldrad) Hela kåren av lagen. Bacon.

4. (Ecclesiastical) Marken som en prebende eller annan kyrkliga kontor är begåvad. (Föråldrade) De prebendaries utöver sina reserverade hyror har en kår. Bacon. Armékårer, eller (franska) d'Armée (k, en kropp som innehåller två eller flera avdelningar i en stor armé, organiserat som en komplett armé i sig -. De logis (ke l [(franska), huskroppen] , huvudmassan av en byggnad, anses bortsett från dess vingar -. diplomatique (k [(franska), diplomatiska], kroppen av ministrar eller sändebud är ackrediterad en regering.Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av kår. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar kår kan hittas nedan:

1.kåkstad
2.kål
3.kål Natt
4.kål palm
5.kål vit
6.kålrabbi
7.kålrot
8.kålrot huvud
9.kålrot skal
10.kålsallad
11.kåpa
12.kår
13.kåranda
14.kåseri
15.kåt
16.kåta-handed
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 35 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av kår genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 7 Kategorier för detta ord. Detta är ord 53618 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor