"koka bort" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

koka bort

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Verb:

kock av (tredje person singular enkel närvarande kockar bort, presens particip matlagning utanför, enkel förflutna och particip tillagas av) (transitiva, USA, militär) för att dra tappen från en granat och vänta två eller tre sekunder innan kastar. (Transitiva, USA, militär) I likhet med ovan, förutom att oavsiktligt vänta så länge att granaten detonerar. (Transitiva, kemi, militär) för att åstadkomma en oavsiktlig detonation av sprängämnen, särskilt på grund av överskottsvärme. (Intransitivt, kemi, militär) För att oavsiktligt detonera, i synnerhet som ett resultat av överskottsvärme.


Referens:

cook off

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av koka bort. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar koka bort kan hittas nedan:

1.KOKA
2.koka av
3.koka över
4.koka bort
5.koka havet
6.koka ihop
7.koka ned
8.koka tvätten
9.koka upp
10.kokabeställning
11.kokain
12.KOKAINISERA
13.kokama
14.kokanal
15.KOKANDE
16.kokande groda
17.kokard
18.kokare
19.kokbok
20.Kokborok
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 33 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av koka bort genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 52674 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor