"konservativ behandling" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

konservativ behandling

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

konservativ behandling (plural konservativa behandlingar) (medicin) En behandling, som inte innehåller någon åtgärd eller intervention. 2000, G. Puddu et al, "hälsenan skador" i The Encyclopedia of Sports Medicine, ISBN 0632037857, sidan 200: ". Operativ behandling bör reserveras för de patienter hos vilka konservativ behandling har misslyckats och som är motiverade med hänsyn till idrott . " 2006, J. Franke "Märg Behandling av humeral Shaft Frakturer" i praktiken märg Låst Nails: Den senaste utvecklingen i Techniques and Applications, ISBN 3540253491, sid 179: "konservativ behandling fortfarande konkurrerar med den operativa inställning till en mycket högre grad än vad som är fallet för frakturer i de långa benen av den nedre extremiteten. " 2007, Thomas E. Hyde och Marianne S. Gengenbach, konservativ behandling av idrottsskador, ISBN 0763732524, sid 597: "Konservativ behandling kan också inkludera korta arm gjutning med fingrarna och tummen fri för 2-6 veckor."


Referens:

conservative treatment

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av konservativ behandling. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 2332 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av konservativ behandling genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 51595 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor