"koncentrationsläger" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

koncentrationsläger

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

koncentrationslägret (plural koncentrationsläger) Ett läger där ett stort antal personer-som politiska fångar, krigsfångar, flyktingar, är fängslade i syfte att koncentrera dem på ett ställe. Ett läger eller lokaler där personer anses vara oönskad av dem som kontrollerar det är göms undan, misshandlats och till och med dödas. En situation i vilken utträngning och extremt svåra förhållanden äga rum.


Referens:

concentration camp

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av koncentrationsläger. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 94 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av koncentrationsläger genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 50381 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor