"jordekorre röst" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

jordekorre röst

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Från röster karaktärerna i Alvin och gänget, en animerad musikgrupp.


Substantiv:

jordekorre röst (plural jordekorre röster) En röst effekt där den normala klingande röst ökar i tonhöjd och ofta sped upp och pipigt klingande. 1992, Paul Rudnick, jag hatar Hamlet ANDREW. ... Har du någonsin arbetat med en marionett? Det finns en kille, föll på knä i närheten av din grenen, arbetar marionett. Och han gör en jordekorre röst, i en mikrofon. 2002, Craig Mráček, A Bohemian Odyssey Rudolph och Stella skrattar hysteriskt som jag sjunga med i en knaster, gnällig Chipmunk röst. 2005, Ann Breen Metcalfe, Trout Lake: En Adirondack Novel Hon lyfte händerna i luften och började sjunga i en jordekorre röst: "Jul, jul tid är nära, Tid för leksaker och tid för mod, ..."


Referens:

chipmunk voice

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av jordekorre röst. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 58 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av jordekorre röst genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 43298 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor