"ta det lugnt" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

ta det lugnt

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

chill out (plural chill outs) Alternative spelling of chillout.


Verb:

chill out (tredje person singular enkla nuvarande frossa ut, presens particip chilla, enkel förflutna och particip kylda ut) (idiomatiskt, slang) att koppla av eller ta time out; att lugna ner sig. Också kyla. Eftersom jag är mellan projekt, jag tror jag ska bara ta det lugnt. Jag önskar att jag kunde koppla av om grannens skällande hund, men det väcker mig varje kväll. (Idiomatiskt, slang, något daterad) att hänga ut; umgås med en annan person eller grupp. Också kyla. Hej vi ska kyla ut tillsammans i helgen.


Referens:

chill out

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av ta det lugnt. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 68 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av ta det lugnt genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 43067 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor