"yppiga" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

yppiga

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

buxom


Engelskt Uttal:

bux•om


Adjektiv:


Etymologi

(Gammal engelsk) buxum, boxom, buhsum, följsam, lydig, (anglosaxiska) bocsum, buhsum (besläktad med (Dutch) buigzaam blexible, tyska biegsam); Bugan att böja, böja + -sum, (engelska) -Vissa. Se Bow att böja och -Vissa.


Definition

1. Utbyte; böjliga eller eftergivliga; redo att lyda; lydig; lätthanterlig; foglig; ödmjuk; ödmjuk. (Föråldrad) så vild ett djur, så tamt ytaught att vara, och fyllig sina band, är glädje att se. Spenser. Jag skickar mig till denna heliga Kristi kyrka, för att alltid vara fyllig och lydig till förordningen om det. Foxe.

2. Att ha egenskaper hälsa, kraft och comeliness, i kombination med en homosexuell, livlig sätt; stout och rosig; glad; frolicsome. En dotter rättvis, så fyllig, Blithe och debonair. Milton. Ett skifte av yppiga Bonny dames, som skrattar, sång, dans, och så glad som dagen var lång. Tatler. - Buxomly,Adverb:


Definition

Buxomness,Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av yppiga. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar yppiga kan hittas nedan:

1.YPPA EN HEMLIGHET
2.yppiga
3.yppighet
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 56 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av yppiga genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 7 Kategorier för detta ord. Detta är ord 35112 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor