"styckegods" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

styckegods

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Verb:

bulk (tredje person singular enkel nuvarande raster bulk, presens particip bryta bulk, bröt enkelt förbi bulk, particip bruten bulk) För att ta bort ett eller flera föremål från förpackningen, behållaren, fordon eller fartyg, i vilken levereras med andra objekt. 1922, "Erie antar direkt godsleveranser på New York: Plan innebär att bryta Bulk på Jersey City, NJ, och användning av Auto lastbilar, traktorer och släpvagnar och färjor", järnvägs ålder, volym 72: en plan är under advisement för utbyggnad av föreliggande nyinstallerade metod genom användning av lossning vid en överlåtelse, överföring av gods till behållare som kommer att flyttas med särskild behållare flyter till en centralt belägen brygga och sedan med lastbil till destinationen eller inre stationer.


Referens:

break bulk

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av styckegods. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 72 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av styckegods genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 32082 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor