"Box kompass" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

Box kompass

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Verb:

att rutan kompassen (tredje person singular enkla nuvarande lådor kompass, presens particip boxning kompassen, enkel förflutna och particip boxed kompassen) (nautisk) Att veta och kunna recitera 32 poäng och kvartspunkter magnet kompass från North, både med- och moturs. 1859 30 september tiderna, sidan 10: Medan skolfartyg pojkarna skulle instrueras i elementen i en vanlig utbildning, förutom att lära sig att ro, häva ledningen rutan kompassen, gå till väders, rev, styra och arbeta vapnen. 1892, Arthur Conan Doyle, Den avhuggna tummen. (...) Jag säger att det är söder, för landet är mer öde där "" Och jag säger öst ", sa min patient" Jag är för väst,. "anmärkte civilklädda mannen. (...)" Och jag är för norr ", sa jag (...)" Kom ", ropade inspektören, skrattar," det är en mycket vacker åsiktsmångfalden. Vi har inramade kompassen bland oss. "(Idiomatiskt) För att göra en fullständig omsvängning i hållning eller åsikt.


Referens:

box the compass

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av Box kompass. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 21 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av Box kompass genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 31337 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor