"född i en lada" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

född i en lada

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adjektiv:

Adjektiv född i en lada (inte jämförbara) (idiomatiskt) Saknar en känsla av etikett; ouppfostrad. 1971, Joyce Carol Oates, Wonderland: A Novel, Vanguard Press, s. 76: Hans moster sa ilsket: "Fritz, du född i en lada Saknar du några sätt?" 2002, Ruth Ann Baker, "Även vargar beter i förpackningen," Pittsburgh Post-Gazette, 19 juni, s. N4 (hämtas 15 september 2008): Telefon på en symfoni konsert? Jag skulle fråga om dessa människor är födda i en lada, men det skulle respektlöshet djuren. Ödmjuk födelse, särskilt när det hänvisas till Jesus Kristus. . 2007, "En katolsk vision för gården och staden," National Catholic Reporter, 6 Jul (hämtas 15 September 2008): Ingen överraskning egentligen för Jesu efterföljare, som trots allt var en lantlig dweller själv, född i en lada. (Idiomatiskt) ägnar sig åt irriterande beteende olämpligt, och vanligtvis FÖRSUMLIGT och lämnar öppna en dörr eller ett fönster. 2006, Heather Murphy, "ju fler desto bättre ?," Washington Post, 20 oktober (hämtat September 15, 2008): Varken brytt sig om att låsa eller stänga husets främre eller bakdörrar. "Det var som om de hade fötts i en lada", säger hon.


Referens:

born in a barn

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av född i en lada. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 83 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av född i en lada genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 30662 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor