"Blinken" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

Blinken

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

Blinken (plural only) (databehandling, slang) De blinkande lampor på en elektronisk anordning såsom ett modem, router eller nätverkshubben (ursprungligen frontpanelen lyser på gamla datorer). 2007 Charles Stross, Köpmans kriget baksidan av NIRT lastbil trångt med konsoler och blinkande paneler av Blinken, misshandlade laptops putsade med säkerhet inventering klistermärken ... 2011, Charlie Sorrel, "LightDims: Tiny solglasögon för Blinken" Wired jag talar om - naturligtvis - LED Blinken, de vanligtvis-blå glödande finnar som peppar routrar, högtalare, datorer och även USB-hubbar.


Referens:

blinkenlights

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av Blinken. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 7 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av Blinken genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 28662 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor