"cykelspark" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

cykelspark

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

overhead spark scissor spark


Substantiv:

cykelspark (plural cykel sparkar) en form av motion där man ligger på rygg och gör cykelrörelser med benen. (Fotboll) En spark i vilken kicker lutar bakåt och sparkar bollen tillbaka över huvudet. 2011 15 oktober David Ornstein, "Man City 4-1 Aston Villa", BBC Sport: Yaya Toure skickas över en hoppfull tvärfält pass som Warnock försökte rensa med en cykelspark, bara för att calamitously ställa Johnson för en låg yta förbi Given.


Verb:

cykelspark (tredje person singularis enkla nuvarande cykel sparkar, presens particip cykel sparkar, enkel förflutna och particip cykel sparkade) för att utföra en cykelspark.


Referens:

bicycle kick

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av cykelspark. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 81 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av cykelspark genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 25985 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor