"födde" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

födde

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

födde (plural begats) (icke-standard) En del av en härstamning, särskilt när det gäller en härstamning som ges i Bibeln 2000, Earl F. Lehman, Gud Bu $ ine $$, sidan 59: Att sätta mat på bordet, Ruth utläsa i fälten och ett av fälten tillhörde Boas som märkte henne och beundrade henne. De gifte sig och Ruth födde en son, Obed. Det följer en födde fylld släktforskning och .... 2002, PJ O'Rourke, VD för Soffa, sidan 146: Det finns en massa begats i första Chronicles, kapitel sex, och det är vägen tråkig, särskilt om man betänker vad en födde innebär. 2002, Geoffrey H. Hartman; Dr Geoffrey Hartman, Den längsta skugga: i efterdyningarna av Förintelsen, sidan 108: I många fall även det kan inte ske ", och John Edgar Wideman inleder Damballah med" A födde diagram "och" Family Tree ".


Verb:

födde enkla preteritum av avla 1611, King James version av Bibeln (Authorized Version), Genesis 5: 3 Och Adam levde ett hundra och trettio år, och födde en son i sin egen avbild, efter hans bild; och gav honom namnet Set: 1611, King James version av Bibeln (Authorized Version), Matthew 1: 2 Abraham födde Isak; och Isak födde Jakob; och Jakob födde Judas och hans bröder 2012 februari 1, Kathy Gilbert "pitching" Chatter Chattanooga, nås på 2012/09/29: rugby skapades i början av 1800-talet på Englands alla-pojkar Rugby School. Sporten födde amerikansk fotboll, Gaelic fotboll, Australisk fotboll och associerings fotboll (aka fotboll).


Referens:

begat

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av födde. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 58 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av födde genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 23997 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor